HiSec ajtó forgalmazás, értékesítés

Magyarországon, de főként Budapesten több mint 10.000 HiSec ajtó került beszerelésre. Mondhatjuk azt is, hogy a HiSec ajtó a legnépszerűbb biztonsági bejárati ajtó, ami MABISZ minősítéssel van ellátva, 16 ponton záródik két különálló zárszerkezettel, különböző színekben, raktárkészletről elérhető, és beszereléssel együtt 100.000 Ft alatt van.

Ennyi pénzért hazánkban senki nem szerel be ilyen jó hő- és hangszigetelt ajtót, ezért is érdemes a HiSec ajtót választani!

A HiSec ajtók forgalmazásával, értékesítésével kapcsolatban, hétköznapokon reggel 8 és délután 18 óra között kérhet információt telefonon. Folyamatosan hívnak minket, így nem minden esetben tudjuk azonnal felvenni a telefont. Kérem próbálkozzon meg később, de ha elküldi nekünk a számát, akkor mi visszahívjuk Önt!

Hétvégén és munkaszüneti napokon nem fogadunk hívásokat.

Vájuk hívását HiSec ajtó vásárlással kapcsolatban!

Hétfő - péntek 8 - 18 -ig:

06-30-408-8914

A Hisec ajtó pontos árairól, méreteiről, kiviteleiről, színeiről, beépítéséről, telefonon tud érdeklődni. Óriási raktárkészlettel rendelkezünk, folyamatosan töltjük fel készleteinket, így akár aznapi kiszolgálást biztosítunk!

Értékesítünk magánszemélyeknek, cégeknek, viszonteladóknak egyaránt! Válassza a HiSec ajtót, tudja biztonságban otthonát, családját! Szükség esetén a beépítésben is tudunk segíteni. HiSec ajtóink külön kül- és beltéri kivitelben elérhetők.

Sajnos a mi ajtónkat már egyre többen hamisítják, másolják. A HiSec ajtó felső sarkában a piros/narancssárga villámos logó megtalálható, mely közel 10 éve jogvédelem alatt áll.

Amit a HiSec ajtóról tudni kell a kedvező ár mellett, hogy nagyon fontos a pontos és szakszerű beépítése, mert csak így működik tökéletesen az ajtó. A függőleges és vízszintes irányok betartásával záródik bele tökéletesen az ajtókeretbe.

Elérhető színek: sötét mogyoró, cseresznye, aranytölgy és fehér. Az ajtólap formakialakítása kazettás jellegű.

Érdeklődjön telefonon az aktuális akciókról!

A HiSec ajtó szinte mindenféle lakásajtó helyére beépíthető, legyen az lépcsőházi-, irodai-, garázs- vagy tárolóajtó, kül- vagy beltéren egyaránt. Egyszóval tökéletes megjelenést és biztonságot képvisel ez a biztonsági ajtó.

A HiSec ajtó MABISZ tanúsítványát kérésre az ügyfél rendelkezésre bocsájtjuk.

Vájuk hívását HiSec ajtó vásárlással kapcsolatban!

Hétfő - péntek 8 - 18 -ig:

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár