HiSec ajtó kilincs csere Dunakeszi

HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatásunkat kiegészítettük Dunakeszire is, mivel egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a Kínából ezresével beszállított csodaajtók irányába az ügyfelek részéről.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Letört ledes kilincs

A kínai ajtóknál és azon belül is a HiSec ajtó esetében a legtöbb probléma a kilincs-résszel adódik. Gyakran merül fel olyan igény az ügyfelek részéről, hogy a helyszínen ki kell cserélni a kívül vagy belül letörött, eltörött kilincset. Mindig mindenki meglepődik abban az esetben, mikor tájékoztatjuk őket arról, hogy a kilincs-csere kompletten történik. Ez annyit jelent, hogy a külső és belső részt külön-külön nem cseréljük, hanem kompletten az egészet. Először is a legfontosabb azt tudni, hogy a kilincs rajta van a pajzson. Nem vehető le róla, így külön kilincsek nem léteznek a kínai ajtók esetében. A komplett kilincs csere pedig azt jelenti, hogy a külső és belső kilincset a hosszúkás pajzzsal együtt cseréljük az ajtón. Ami jó hír ezzel kapcsolatban, az az, hogy már egy erősített kilincsgarnitúrát szerelünk fel minden ügyfél ajtójára. Az erősített kilincsek nem törnek le, legalábbis nekünk még egyetlen egy garanciális visszajelzésünk sem volt ezzel kapcsolatban.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Akad a zárbetét a HiSec ajtómba

A zárbetét akadozásnak előjelei mind a HiSec és a Secdoors, mind az olcsó, Kínában készült ajtóknál fennállnak. Ilyenkor egyre nehézkesebben tudjuk a zárba, zárbetétbe belehelyezni a kulcsot. Sok esetben már hosszú perceket tölt az ügyfél az ajtó előtt, aztán egy darabig megint működik. Legvégül azonban mindig a következő dolog történik: este hazamenet a munkából a kulcs belemegy a zárba, majd fordításkor függőlegesen megáll. A zár nem nyílik, az ajtó zárva marad, a kulcs nem jön ki.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

A biztonsági ajtó lakásunkban ne HiSec legyen

Nos, ez egy nagyon jó kérdés az ügyfelek részéről, hiszen mindenkinek mást jelent a biztonság fogalma. Mi, biztonsági ajtókkal és trezorzárakkal foglalkozó szakemberek, magasabb szintre helyezzük a biztonsági ajtó fogalmát, mint egy „átlag”, nem szakmabeli ember. Ezért tartjuk helyénvalónak a fenti kérdést.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtó zárcsere után biztonságos lehet

Azoknak az ügyfeleknek, akiknek 12 ponton záródó, beépített csengős, világító kilincses, fehér vagy barna, két különálló zárral ellátott, Kínából importált bejárati ajtaja van, megemlítenénk, hogy majdnem biztos, hogy előbb vagy utóbb betörnek hozzájuk.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Letört kínai kilincs helyére fix gomb

A kínai ajtók kilincsei igen problémás alkatrészek, hiszen szó szerint akkor, amikor „úgy gondolja”, a külső vagy belső kilincs rugója egyszerűen megnyúlik, eltörik, így a kilincs (markolat, fogantyú) lógni kezd és a súlyánál fogva húzza a zár nyelvét. A zárnyelv ezáltal nem marad a tokban, így az ajtó nyitott állapotban marad. Ilyenkor mindig cserére szorul a kilincs-szett, javítani, rugót cserélni benne nem lehet, nem is vállalunk ilyen jellegű munkát.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Törött kínai ajtókilincs csere Budapest

Kínai ajtókra szakosodott, megbízható budapesti zárszerviz cégünk gyors helyszínre érkezéssel vállalja a HiSec és egyéb kínai bejárati ajtók kilincs cseréjét. Milyen esetekben szükséges a kilincs cserét elvégeztetni?

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Rugó törés, kilincs-csere HiSec ajtóban

A HiSec ajtó kilincs problémája a legtöbb esetben kilincstörésre, rugótörésre vezethető vissza, hiszen a gyenge anyag elfárad, a rugó kinyúlik, a vékony formájú kilincs kívül vagy belül eltörik, így nem lehet tovább használni üzembiztosan a kilincset. A rugótörés már az első jelnél megmutatkozik, hiszen a kilincs lefittyed, így látványosan elénk tárul a lógó fogantyú.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec kilincs

A HiSec biztonsági bejárati ajtókkal szinte nap mint nap találkozunk munkáink során, mivel konkrétan egy lépcsőházban, akár egy emeleten is 4-5 ajtóval találkozunk, amelyekkel sajnos mindig elég sok probléma akad. Főleg nyitáskor és záráskor vannak bajok a rosszul beépített ajtók esetén, mivel a kilincs ilyenkor többnyire letörik és a kézben marad.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár