Letört kínai kilincs helyére fix gomb

A kínai ajtók kilincsei igen problémás alkatrészek, hiszen szó szerint akkor, amikor „úgy gondolja”, a külső vagy belső kilincs rugója egyszerűen megnyúlik, eltörik, így a kilincs (markolat, fogantyú) lógni kezd és a súlyánál fogva húzza a zár nyelvét. A zárnyelv ezáltal nem marad a tokban, így az ajtó nyitott állapotban marad. Ilyenkor mindig cserére szorul a kilincs-szett, javítani, rugót cserélni benne nem lehet, nem is vállalunk ilyen jellegű munkát.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Törött kínai ajtókilincs csere Budapest

Kínai ajtókra szakosodott, megbízható budapesti zárszerviz cégünk gyors helyszínre érkezéssel vállalja a HiSec és egyéb kínai bejárati ajtók kilincs cseréjét. Milyen esetekben szükséges a kilincs cserét elvégeztetni?

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Rugó törés, kilincs-csere HiSec ajtóban

A HiSec ajtó kilincs problémája a legtöbb esetben kilincstörésre, rugótörésre vezethető vissza, hiszen a gyenge anyag elfárad, a rugó kinyúlik, a vékony formájú kilincs kívül vagy belül eltörik, így nem lehet tovább használni üzembiztosan a kilincset. A rugótörés már az első jelnél megmutatkozik, hiszen a kilincs lefittyed, így látványosan elénk tárul a lógó fogantyú.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec kilincs

A HiSec biztonsági bejárati ajtókkal szinte nap mint nap találkozunk munkáink során, mivel konkrétan egy lépcsőházban, akár egy emeleten is 4-5 ajtóval találkozunk, amelyekkel sajnos mindig elég sok probléma akad. Főleg nyitáskor és záráskor vannak bajok a rosszul beépített ajtók esetén, mivel a kilincs ilyenkor többnyire letörik és a kézben marad.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Secdoors és HiSec ajtók zárbetét cseréje

Budapesten nincs olyan lépcsőház, ahol ne lenne pár darab HiSec ajtó beszerelve vagy a vetélytársa, a Secdoors, ami szintén Kínában készült lemezajtó. Tulajdonképpen mindkét ajtó esetében el lehet mondani, hogy kétzáras kivitel, 16 pontos záródást biztost és a benne lévő zárbetétek egy fabatkát sem érnek.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtó zárbetét cseréje helyszíni kiszállással

A HiSec ajtó népszerűségét nem tudjuk szavakban elmondani. A magyar piacon nyugodtan mondhatjuk a statisztikai számok alapján, hogy az első helyen áll. Még a 20 éve működő, komolyabb ajtógyártó cégek sem tudják felülmúlni az itthon eladott világító kilincses, 16 ponton záródó HiSec ajtó népszerűségét, számát.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

SKG zárbetét csere Hisec ajtóban

Akár már meglévő, akár új HiSec ajtó zárbetét cserén gondolkodunk, talán az egyik legjobb választás az általunk forgalmazott és sokat szerelt RB SKG duplán törésvédett, másolásvédett, fúrás-, magkihúzás-, és savazás ellen védett zárbetét. Ezen szinte lehetetlen átjutni semmilyen zárnyitási technológiával, legalábbis a betörések szempontjából. Igaz, hogy az ára vetekszik magával a HiSec ajtó árával, viszont egyszer kell megvenni és a jövőben már csak a megfelelő védelmet kell élvezni, amit nyújtani tud.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár