Világító kilincs HiSec ajtóra

A HiSec ajtó elterjedése egyre nagyobb növekedési rátát mutat hazánkban, így egyre több ajtót szerelnek be. Azonban sajnos a beszerelések során 50-50 százalék a jó és a rossz arány.

Ez sok embernek rossz, átok, nekünk pedig megélhetés. Mi akkor, amikor egy HiSec ajtókilincs letörik, csak úgy tudunk segíteni, hogy kicseréljük. Mivel mi ajtóépítéssel nem foglalkozunk, tehát az ajtót nem mi szereltük be, ezért csak szerviz formájában tudunk ilyen jellegű munkát elvégezni.

A legtöbb világító kilincs-csere a régi ajtók tekintetében a rossz minőség miatt fordult elő, az újaknál pedig a rossz beépítés miatti ajtószorulás, akadás, folyamatos kilincs rángatásnak a hatására törik le az ajtókilincs.

Akármennyire is gyenge, vagy sok ember szemében rossz minőségnek tűnik a HiSec ajtó, ha az szakszerűen van beépítve, akkor 10 évet ki kell bírnia. Cégünk vállalja a HiSec ajtó kilincsek cseréjét, szervizelését, mind jobbos, mind balos kivitelben, kopás és rugótörés esetén.

Cégünk főként Budapest területén vállal HiSec ajtó kilincs-cserét, rövid határidővel, garanciával, számlával.

Hívjon minket, ha lóg, lötyög, eltört a HiSec ajtó kilincse! Munkánk függvényében, aznapi vagy másnapi szereléssel cseréljük a világító kilincses pajzsot.

A kilincs cseréjekor kompletten cseréljük a külső-belső egységet, a zárbetét és a zárszerkezet marad a régi. A HiSec ajtón lévő kilincs vagy kívül vagy belül szokott megrepedni, majd eltörni. Nagyon éles, szúró a kilincs-csonk ezáltal, így minél előbb le kell ezeket cserélni, mert rendkívül balesetveszélyes és könnyen sérülést okozhat, főleg a gyerekes családoknál!

A HiSec ajtó kilincs cseréjénél zárszerelő szakemberünk nemcsak a kilincset cseréli, hanem megnézi azt is, hogy miért tört le a régi kilincs és ha szükséges, akkor utólagos ajtóbeállítást, igazítást végez az ajtón. Ez belefér a kilincs csere költségébe, ezért külön fizetni nem kell!

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, rendelje meg a világító kilincs cseréjét, mi egy munkanapon belül el is végezzük a munkát, szakszerűen, garanciával!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár