Világító ajtókilincs csere Budapest

A világító kilincs a HiSec és Secdoors biztonsági „acél” ajtóknál van felszerelve. A led mindig a kilincs külső részének az aljából világít, és megvilágítja a sötétben a kulcslyukat, hogy könnyebben beletaláljunk a kulccsal a zárbetétbe.

A világító kilincsekben a led fényt egy elem biztosítja, melynek a gyári beszereléstől kezdve, használattól függően, két évet ki kell bírnia. Az elemcsere úgy végezhető el, hogy le kell szerelni a kilincset az ajtóról, majd a kilincs külső részén van egy csavar, amely meglazítása után kivehető a régi elem és egy új tehető be a helyére.

Cégünk vállalja a világító HiSec, Secdoors ajtó kilincsek cseréjét szakszerűen, külső- és belső kilincsel együtt. A kilincseket párban értékesítjük és szereljük. Külső vagy belső részt külön-külön nem értékesítünk, nem szerelünk, és ezekből az erősített változatot preferáljuk, csak ezt szereljük be az ügyfeleinknek.

A HiSec ajtókilincs méretei a következők: körülbelül 28 cm magasságú és 6,5 cm széles. A kilincs és a zárszerkezet közötti távolság kb. 6,8 cm. Mivel kínai zárakról beszélünk, így az 1-2 mm differencia mindig belefér, mert a kínaiak az olcsó, nem túl jó minőségükről híresek és nem a pontosságukról.

Mi, a felszerelt világító kilincses munkáinkra vállalunk csak garanciát, de csak abban az esetben, ha az anyagot, azaz a kilincseket is mi biztosítottuk! Az ügyfél által megvásárolt kilincsekre semmilyen garanciát nem vállalunk, mivel az ügyfél nem ért ezekhez a dolgokhoz és különféle zár-webáruházakból megvett olcsó kilincsek kb. ugyanannyi ideig fogják bírni, mint ami jelenleg fel van szerelve.

Nem ajánljuk ezeknek a kilincseknek a cseréjét házilag elvégezni, hiszen minden egyes esetben nekünk is helyszíni igazítást kell végezni, főleg az egyzáras kínai bejárati ajtók esetében.

Azok a webáruházak, amelyek HiSec ajtó kilincseket, Secdoors, továbbá más egyéb kínai ajtókilincseket forgalmaznak, maximum a kereskedelemhez értenek, de a kilincsek és zárak működéséhez biztos, hogy nem. Külön kínai saját importból megveszik 1-2 dollárért a gyenge, minőségtelen kilincset, majd az ügyfélnek eladják 4000-5000 forintért. Aztán felszerelés után, ha letörik, azzal védekeznek, hogy rossz, szakszerűtlen használat volt, ezért törött le ismételten. Volt már rá példa, hogy a webáruház ugyanannak a személynek eladott még egy ugyanolyan kilincset. Hát ehhez már arc kell!

A kínai kilincsek speciális funkciója, hogy a belső ráfordító belülről bezárható, így pánikfunkcióként működik, és nem kell a kulccsal bajlódni. Hátránya viszont, hogy ez kívülről nem nyitható, semmilyen nyílás nem tartozik hozzá kívülről. Viszont ez is rajta van a kilincs garnitúrán, így, ha valakinek ez a belső ráfordítója törött le, akkor szintén a kilincs-pajzsot szükséges lecseréltetni.

Mi szervizszolgáltatás keretében, a kilincs csere folyamán csakis az acél, erősített verziójú kilincseket szereljük, a lemezváltozatú kilinccsel nem foglalkozunk! Azoknak a használati ideje 1-2 hónap és ismét kézben fog maradni a kilincs. És újra szembesülnek majd az olcsóbb a drágább szituációval, ami a magyarok kedvence, mert mindent kétszer-háromszor kell megfizetni, megvenni, mire ráébrednek, hogy a minőség mégis jobban megéri az árát.

Ha nem akarja, hogy a kínai ajtókilincs újra a kezében maradjon, csakis minket hívjon! Raktárkészeltről biztosítjuk az erősített kínai kilincs-párt minden ügyfelünknek, legyen szó akár jobbos, akár balos változatról!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec kínai ajtózár