Secdoors ajtó zárcsere

Ezek az ajtók kétzáras, 16 ponton záródó bejárati ajtók, melyek Budapesten beépítéssel együtt már 90.000 Ft-ért vannak hirdetve, kültéri és beltéri kivitelben egyaránt. Különféle technikai leírásokkal ámítva csalogatják az ügyfeleket a forgalmazók, melyeknek az ügyfelek be is dőlnek.

Az ajtólap vastagsága 70 mm, közötte kőzetgyapot szigetelés található. A kilincses ajtózár a főzár, mely 3 irányban záródik, a felette lévő másodzár pedig kétfordulattal zár előrefele.

A forgalmazó 2 év teljes körű garanciát vállal az ajtóra, mely a valóságban nem állja meg a helyét. Az ajtót mahagóni, fehér, sötéttölgy és egyéb különböző színekben lehet megrendelni.

Sajnos azt már nem említik meg, hogy ezért a pénzért egy olyan zárbetét van az ajtóban, amely semmilyen védelemmel nincs ellátva, semmiféle nyitásnak nem áll ellent. Nem véletlenül kapott MABISZ 3-as minősítést, hiszen nem tudja azt a biztonsági szintet produkálni, amit mondjuk egy MABISZ 6-os zárbetét tud.

Persze sokan ezt nem tudják, vagy nem érdekli őket, azt mondják, a zár, az zár, de amikor fél év után már nehezen megy bele a kulcs a zárbetétbe, vagy esetleg feltörték az ajtót, akkor 10 percen belül szeretnének egy gyors ajtózárcserét. Kedves Ügyfelek, ha Secdoors ajtót szereltetnek be, akkor számoljanak a zárbetét cserével, hiszen a gyári, kínai betétek nem védik otthonukat, és a minőségük is elég gyenge!

Zárszerviz szolgáltatóként heti 10-15 ajtóban cserélünk zárat, meghibásodás miatt, feltörés miatt, vagy bármi más minőségi ok miatt, ami számunkra jó, de a Secdoors ajtóval rendelkező ügyfeleknek nem.

Cseréltessen velük Secdoors ajtó zárszerkezetet, alsó és felső zárbetétet! Mi csakis megbízható, MABISZ 6-os besorolási biztonsági zárbetétet szerelünk be! Ezeket a betörők elkerülik, és inkább más ajtóval próbálkoznak!

Zárcserével kapcsolatban hívja a 06-30-408-8914 telefonszámot! Jól felszerelt szervizautónk segítségével mindent ki tudunk cserélni a helyszínen, ami a zárral, zárbetéttel, kilinccsel kapcsolatos!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár