Secdoors ajtó kilincs csere

Budapest minden kerületében találkozhatunk kínai Secdoors többpontos biztonsági ajtóval, amely két különálló zárral van ellátva, 16 ponton záródik és világít a kilincse kívülről.

Ezeknek a Secdoors ajtóknak ugyanaz a típushibája, mint a HiSec ajtóknak, hogy pár év eltelte után letörik a külső- vagy a belső kilincs, így az ajtó használhatatlanná válik. Nem beszélve arról, hogy a letört, hegyes, éles fémdarab akár vágási sérülést is okozhat.

Gyakori a kilincsletörés az első generációs ajtóknál, hiszen az még a vékonyabb, gyengébb fajtájú kilincsszerkezettel került beszerelésre, ezért is törik le. A legtöbb kilincsletörés mégis a rosszul beépített Secdoors ajtó problémájából adódik, hiszen ahhoz, hogy az ajtót be tudjuk zárni, kívülről és belülről a kilincset emelni, tolni, rángatni kell, tehát erőkarként funkcionál az ajtó bezárásához, amit hosszútávon nem bír a fém, ezért törik el.

Ha letört a Secdoors ajtó kilincse, hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat! Jól felszerelt szervizautónkból jobbos és balos kínai ajtókilincs-cserét tudunk prezentálni budapesti és pest megyei ügyfeleink számára egyaránt.

Maga a Secdoors ajtó kilincs cseréje kb. egy órát vesz igénybe, és minden egyes esetben megnézzük, hogy a kínai ajtón kell-e valamilyen beállítást végezni, illetve a biztonság növelése érdekében megnézzük azt is, hogy szükséges-e a szerkezetet működtető zárbetétet kicserélni egy biztonságosabbra a lakás, a család védelmében.

Hívjon minket Secdoors, HiSec vagy bármilyen barkácsáruházban vásárolt kínai ajtó kilincscseréje miatt, mi ügyeleti jelleggel dolgozunk a városban. Munkáink függvényében, akár aznapi vagy másnapi kiszállással dolgozunk, vállaljuk a kilincs cserét.

A Secdoors ajtó kilincs cseréje Budapesten 28.000 Ft-ba kerül, melyet szakszerűen, garanciával kicserélünk Önnek, korrekt áron, rövid határidővel!

Ha nem tudják beazonosítani, hogy Secdoors vagy HiSec ajtójuk van, készítsenek egy fotót a kilincs külső és belső oldaláról egyaránt, és küldjék el nekünk e-mailben, mi segítünk a beazonosításban, és egy előre megbeszélt időben kicseréljük a letört kilincset.

A kínai ajtó kilincsét csak kompletten, a külső és belső résszel együtt tudjuk cserélni. Ezeknél az ajtóknál külön rugót, vagy bármilyen törött alkatrészt pótolni nem tudunk és nem is akarunk, mert garanciát nem lehet vállalni egy javított alkatrészre.

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár