Secdoors ajtó kilincs csere Budapest

Magyarországon a HiSec és Secdoors ajtók a kínai ajtók közül olyan módon emelkednek ki, hogy ezek már kétzáras kivitelű bejárati ajtók, amelyekről elmondható, hogy jobb a minőségük azoknál a szintén kínai ajtóknál, mint amiket a barkácsáruházakban lehet megvásárolni.

Ezek a kínai biztonsági ajtók gyakorlatilag egy kaptafára készültek, külső kinézetük nagyon hasonló, az ajtót működtető két zárszerkezet, illetve a benne lévő zárbetétek is megegyeznek. Még az ajtó kilincs-szerkezete is egyformának mondható, sőt az a sajátos probléma, hogy az ajtóknak gyakran letörik a kilincse, még az is egyezik.

Miért is törik le gyakran ez a Magyarországon oly népszerű kínai bejárati ajtókilincs? Elsősorban azért, mert egyrészt maga a kilincs anyaga gyenge fémből készül, tehát a minősége sajnos hagy kívánnivalót maga után. A második probléma, hogy az ajtó beépítésével vannak gondok, így a kilinccsel szokták az ajtó tulajdonosok az ajtót behúzni, megemelni, berántani maguk után, hogy egyáltalán csukódni vagy záródni tudjon. Gyakran látunk olyat, hogy a kilincset húzni kell pl. magunk felé annak az érdekében, hogy a zárbetétben el tudjuk fordítani a kulcsot. Ezek miatt törik le a kilincs, mert bizony nem arra lettek kitalálva, hogy azokat húzogassuk, rángassuk, stb.

A letört kilincset cserélni kell. Ilyenkor új kilincs-garnitúrát szerelünk fel az ügyfélnek. A kilincs garnitúrába beletartozik a külső és a belső hosszúkás pajzs, a külső-belső kilincs, ami kívülről kéken világít, illetve a belső oldalon lévő ún. pánik tekerőgomb is. Mi már az erősített kilincs változatot szereljük fel a bejárati ajtókra, így ezekkel minőségbeli probléma nem szokott fellépni.

A pár 1000 Ft-os, leginkább webáruházakban vásárolható kínai kilincseket nem ajánljuk megvásárlásra senkinek, mert ugyanolyan gyenge anyagból készülnek, mint az, amelyik most van az ajtóra felszerelve és letörött.

Cégünk a kínai kilincsek cseréjére a Secdoors bejárati ajtók esetében is teljeskörű garanciát vállal, mind az elvégzett munkára, mind pedig a kilincs garnitúrára.

Amennyiben azt szeretné, hogy az ajtókilincs ne törjön le újból, úgy hívja cégünket az alábbi telefonszámokon. Tapasztalt szakembereink fel vannak készülve mind a jobbos, mind a balos Secdoors ajtókilincsek tekintetében, igaz bármikor ki tudjuk Önnek cserélni a kínai pajzsokat raktárkészletről.

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár