Eltört, letört kínai kilincs

Zárszerviz szolgáltatóként napi problémaként kezeljük a kínai ajtók letört kilincseit. Egyre több kínai ajtóval rendelkező ügyfél keres fel minket, hogy a kezében maradt a kilincs. A legtöbbször a kilincs külső fele törik le. A letört kilincstől függetlenül a HiSec kínai ajtó zárnyelvét a kulcs félfordulattal működteti, de az éles, sorjás fémcsonk sérülést, balesetet okozhat.

Ne használja így a kínai ajtózárat, mert hosszútávon a zárszerkezet váltóját és a zárbetét tolókavivőjét tönkreteszi, így hamarosan zárbetét cserét kell majd eszközölni.

Hogy miért is törik le oly gyakran ez a kínai ajtókilincs? A többéves tapasztalat azt mutatja, hogy vagy a gyenge, silány minőség az ok, vagy a rosszul beállított ajtó, illetve a szoruló, akadó zárszerkezet a magyarázat.

A rosszul beépítettet Hisec ajtó kilincse azért törik le, mert záráskor a záródási pontok nem találják a tokban a helyüket, így a kilinccsel kell emelgetni, húzni, tolni az ajtót. Persze, hogy a szerencsétlen ajtókilincs emiatt letörik és kézben marad. Ilyenkor a kínai kilincs komplett cseréjére van szükség.

Barkácsolás helyett inkább válasszon kínai ajtókra specializálódott szakszerviz céget! Szervizautóinkban mind a jobbos, mind a balos kivitelből tartunk kilincsgarnitúrát raktárkészleten, így az ügyfélnél ezt azonnal ki tudjuk cserélni, bármelyik budapesti kerületről legyen is szó.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

A kínai HiSec ajtókilincs csere teljes költsége cégünknél kompletten, garanciával, 28.000 Ft-ba kerül. Mi ilyenkor már az erősített változatot szereljük fel. Amennyiben szükséges a záródási pontokat is megigazítjuk a kilincs-csere után, hogy a kilincs ne legyen ismét leterhelve és könnyen tudja zárni az ügyfél a Hisec bejárati ajtaját.

Minden esetben javaslatot teszünk az ügyfél számára a kínai ajtó megerősítésére, biztonságának növelésére, mert a legtöbb esetben ezekben még mindig a régi, semmilyen védelemmel nem rendelkező, gyári kínai zárbetét van.

Amit ajánlunk, az egy izraeli zárbetét, ami fúrás-, finomnyitás-, és törés ellen biztosítva van.

Részleteket a zárbetétről itt talál: http://www.rbzarbetet.hu/rb-dynamic-zarbetet/

Mindenképpen érdemes a zárbetéteket kicseréltetni, mert egyre több kínai ajtót, Hisec ajtót, Secdoors bejárati ajtót nyitnak ki roncsolásmenetesen és rámolják ki a lakást.

A kínai ajtó kilincsekből több fajta minőségű kivitel van forgalomban az országban. 5000-6000 forintért már lehet kínai kilincset vásárolni. Ezeket általában webáruházak értékesítik. Mi ezek megvásárlását nem ajánljuk, mert ugyanolyan gyenge változatúak, mint ami letört az ajtóról. Ez is le fog törni, és a webáruház nem fogja visszaadni a pénzt, még ha a garanciális idő nem is járt le, mert arra hivatkozik, hogy nem szakember építette be, szerelte fel a kilincset.

Budapesti zárszervizünk kizárólag az erősített kilincset szereli fel a kínai ajtóra!

Ha letört a kínai ajtó pajzsa, kilincse, hívja ügyfélszolgálatunkat! Mi éjjel-nappal várjuk és fogadjuk hívását! Akár hétvégén és munkaszüneti napokon is! Minden elvégezett Hisec ajtó kilincs cserére egy év garanciát biztosítunk! Külön kiszállási díjat nem kérünk!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár