Ledes kínai kilincs csere

A ledes kínai ajtókilincs igen jó reklámfogás volt a gyártó részéről, ami megvilágítja a kulcsnyílást a sötét lépcsőházban. Erre nagy a felvásárlópiac. Csak egy probléma van vele, hogy a kínai ajtókilincsek olyan gyenge anyagból vannak, hogy a világító résznél kikönnyített helyen könnyen letörnek.

Ez szervizünknél szinte minden nap felmerülő problémaként jelentkezik, hiszen a lemezből készült anyag a sok lenyomás hatására berepedezik, megreped, majd kézben marad. Ezek a kínai HiSec és Secdoors bejárati ajtók óriási mennyiségben vannak főként a budapesti lakásokba beszerelve. A mostani ajtók már elég jó minőségűek a kilincsek tekintetében, de a régi konstrukció elég gyenge és azok bizony cserére szorulnak.

Cégünk vállal HiSec és Secdoors ajtókilincs cserét Budapesten, gyors munkavégzéssel, számlával, akár aznapi kiszállással!

A letört ledes kilincs balesetveszélyes, sérülést okozhat, így cseréltesse minél hamarabb, hiszen az éles, sorjás rész igen komoly vágást tud okozni! Mi gyorsan, zárszerviz keretein belül cseréljük a jobbos- és balos kivitelű kínai bejárati ajtók kilincseit, jó áron, garanciával, számlával, már az új, erősített verzióval!

Sokan keresnek meg bennünket azzal, hogy csak a rugó törött el a kínai ajtó kilincsében, így kimondottan azt szeretnék cseréltetni vagy megvásárolni. Sokan kérik, hogy mivel csak a belső vagy külső oldal törött le, csak azt kellene cserélni. Nos, ez nem így működik. Mi semmilyen alkatrészt a kínai ajtókhoz beszerezni nem tudunk. A magyar HiSec ajtó forgalmazójának sincsenek a kilincsekhez rugói. A kilincsek párban vannak, csupán annyi különbséggel, hogy külön van jobbos és külön balos ajtóra való kilincs-szett. Ha cserélünk, akkor a külső és a belső részt is cseréljük, ezt jelenti a kilincs pár. És hogy a továbbiakban ne forduljon elő kilincs törés, így mi már egy jóval erősebb, acélmerevítéssel ellátott kilincsgarnitúrát szerelünk fel az ügyfeleknek. Erre pedig garanciát vállalunk, melyről számlaadással gondoskodunk. Mi nem tűnünk el hónapról hónapra, így minket megtalál, ha a garanciáról van szó! De ez nem igen szokott előfordulni! Továbbá az ajtót is beállítjuk, hogy az esetleges szorulásokat, emelgetéseket, kilincs rángatásokat elkerüljük, ami szintén vezethetett a kilincs letöréséhez.

Ha megbízható kínai ajtókilincset szeretne, teljes körű, szakszerű zárszervizzel, akkor bátran hívjon minket!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár