Kínai ajtózár kilincs csere

A kínai ajtózáron lévő világító kilincs cseréjét főként kilincstörés, rugótörés, illetve megkopott, karcos probléma miatt szoktuk elvégezni, de leginkább valamelyik oldalról a kilincs letörése a jellemző. Több írásunkban is már említettük, hogy ez lehet az anyagfáradás, illetve az ajtószorulás miatti sokszori rángatás következménye, ami így végül a kilincstöréshez vezet.

Jól felszerelt szervizautónkban ezeket a kilincseket 5-6 darabos kiszerelésben tartjuk, mivel minden nap van kilincstöréssel kapcsolatos hívásunk. Nekünk erre értelemszerűen felkészültnek kell lenni. Minden kínai ajtókilincs cserénél átnézzük az ajtót is, hogy szorul-e valahol, és ha igen, akkor azt természetesen megigazítjuk, szükség esetén a lyukakat megturbózzuk, hogy a kilincs ismételten ne törjön le.

A régi kínai ajtókilincsek javarésze még a gyengébb lemezváltozatú, de amit mi felszerelünk, az már a jobb, erősebb típus. A kínai ajtókilincsek egyedi jellemzője, hogy a külső kilincs tenyérre eső belső részén van egy kis gomb, melynek megnyomásával egy led a kilincsből kéken világít, ami egy sötét lépcsőházban elősegíti a kulcs könnyebb behelyezését a zárbetétbe.

Ezeket a kilincseket házilag ne szereljék fel, mert szaktudást és szerszámozottságot igényel! Hívjanak hozzá szakembert, aki a helyszínen elhárítja az esetleges további problémákat, aki ismeri a szerelés minden fortélyát, illetve a kilincs felszerelése után számlát állít ki, így egy év garancia van a beszerelt termékre.

A tisztánlátás érdekében, a törött kilincs cseréjekor csak a külső-belső részt cseréljük, azaz a komplett kilincs garnitúrát, a kulcsok és a zárszerkezet marad a régi. Ezt csak azért mondjuk el, mert volt rá példa, hogy egy törött kilincs cseréjére hívtak minket ki, amit meg is tettünk, aztán egy hónap múlva nem nyílt a gyári kínai zárbetét, amihez mi hozzá sem nyúltunk. Tehát a garancia arra vonatkozik, amit mi cseréltünk, nem az ajtóra! Olajcsere után sem hívjuk fel a szerelőt garanciális problémával, ha lemerül az akkumulátor!

Budapest összes kerületében vállalunk HiSec ajtó kilincs cserét, gyorsan, szakszerűen!

Hívjon minket a 06-30-408-8914 telefonszámon!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár