Barkácsáruházas kínai ajtókilincs

A HiSec ajtó és a Secdoors kínai ajtó szinte egyfajtaképpen van összeállítva, illetve a kinézetük is megegyezik. Ezért a típushibájuk is ugyanaz mind a kettőnek, mégpedig, hogy a kilincs főleg a régebbi ajtók esetében, amibe még nincs erősítés, letörik, kézben marad, tehát csak egy csonk áll ki a címkéből, kívül és belül.

Ezeknek a helyszíni cseréjét végezzük Budapest területén, gyors kiszállással, minden kerületben.

Sajnos a meglévő HiSec és Secdoors kilincseket előbb-utóbb egytől egyig le kell cserélni, mivel a gyenge anyagminőség miatt, a sok nyitogatástól, zárástól, az letörik és a kezünkben marad. Így nemcsak használhatatlan az ajtókilincs de balesetveszélyes is.

A kínai letört kilincs cseréjét mindig szakemberrel végeztesse, mivel szaktudást, szakértelmet és szerszámozottságot igényel a beszerelése. Arról nem is beszélve, hogy mi egy év garanciát vállalunk az új, erősített kilincs felszerelésére, míg egy zárszaküzletben vásárolt kilincsre semmilyen garancia nincs, mivel tevékenységhez kötött szakmai végzettsége nincs a felszerelőnek, ezért nem érdemes kockáztatni!

Egyeztessen időpontot kilincs cserére ügyfélszolgálatunkkal, mi aznapi vagy másnapi kiszállással megoldjuk a problémáját. A kilincs cseréje Budapest területén 28.000 Ft-ba kerül. Mi minden alkalommal egy erősített változatú, világító kilincset szerelünk be, illetve, ha szorul, akadozik a meglevő kínai bejárati ajtója, azt beállítjuk önnek.

Válassza cégünket, aki csak számlával dolgozik, az általunk felszerelt kilincsek nem törnek le! Minden munkára és beszerelt termékre, legyen szó zárszerkezetről, zárbetétről, kilincsről, egy év teljes körű garanciát biztosítunk!

Ne dolgoztasson olyan zárszerviz cégekkel, akik számla nélkül végeznek kilincs cserét, mert ezek a jöttment, gyorsan alakuló és megszűnő vállalkozások nem veszik fel a telefont, ha bármi probléma adódna, így a garancia ugrik. Ezáltal az olcsóbb drágább lesz.

Hívjon minket a lenti telefonszámon! Jól felszerelt szervizautónk, ügyeleti jelleggel biztosítja a kínai ajtó problémával küzdő ügyfeleknek a megoldást.

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár