Barkácsáruházas ajtókilincs csere

A HiSec és Secdoors lemezajtók népszerűsége mellett, a barkácsáruházakban is igény mutatkozott az olcsó, távol-keleti bejárati ajtóra. Ezeket a nagyáruházakban, a nagy akciózások közepén már 40-70 ezer forint közötti áron meg lehet vásárolni.

40.000 forintért bejárati ajtót venni szerintük vicc és csak a probléma lesz vele, mely állítás a mai napig minket igazol a visszajelzések szerint, hogy ezekből az ajtókból minden nap szervizelünk legalább kettőt. Az ügyfél pedig minden esetben fel van háborodva, ha az egy hónapja beszerelt ajtón a letört kilincset vagy tönkrement zárszerkezetet cserélni kell. Csak azt nem értjük, miért nekünk mondják ezt, és nem annak, ahonnan az ajtót vették, de könnyen lehet, hogy onnan meg elküldik őket.

A kilincs letörése mindennapos dolog. A rosszul beépített ajtó, a gyenge lemez minősége odavezet, hogy a kilincs a kézben marad. Van, aki ezt elfogadja, van, aki nem, de van olyan is, amikor vesznek egy ugyanolyan másik ajtót, semmit nem tanulva az esetből.

Ha egy kicsit is gondolkodunk, ami ugye a ma már nem jellemző, ha egy kínai ajtót vásárolunk a barkácsáruházban, ami 40.000 Ft-ba kerül, a barkácsáruháznak legalább 10.000 Ft haszna van rajta. Ha levonjuk az Áfa tartalmat is, akkor kb. 25.000 Ft-ba van az ajtó, amit Ön megvásárol. És mivel nem hazai gyártás, nyugodtan le lehet vonni még a gyár hasznát, a szállítási költséget és a hazai forgalmazó hasznát is, ahonnan a barkácsáruház az ajtót beszerzi! Már csak az a kérdés, hogy ezért a kb.15.000 Ft-ért milyen biztonságot nyújthat az az ajtó, ha egy normál, sztenderd, jó minőségű zárbetét 20.000 Ft-nál kezdődik! Ezen azért érdemes elgondolkozni mindenkinek, hiszen ezek az ajtók, ajtózárak, ajtókilincsek tömegesen kerültek a boltokba, áruházakba, és az áruház elsődleges célja a profit megszerzése, nem pedig az, hogy bárki biztonságára is ügyeljen.

Ezek az írásaink azért készülnek, hogy az emberek tanuljanak mások hibáiból. Ezeknek az ajtóknak az eladása csak a barkácsáruházaknak jó, illetve nekünk is, mint szerviznek, hiszen, mint említettük, a több ezer darabszámos eladott ajtók igen nagyszámú munkát biztosítanak nekünk. Például letörik a kilincs, beszorul a zár, a zárbetétben nem fordul el a kulcs vagy beletörik, és még sorolhatnánk azokat a problémákat, amelyek a minőség hiányából adódnak.

A legáltalánosabb probléma a kilincstörés, második problémaként pedig nyugodtan említhető a zárbetét szétesése, a zárszerkezet akadása, szorulása ezeknél az ajtóknál. A HiSec és Secdoors ajtók még elfogadható áron és elfogadható minőségben nagyjából megérik az árukat, de a régi beszállításoknál ott is volt probléma bőven. A kínai ajtók magyar forgalmazói már gondoskodtak arról, hogy az újabb ajtóknál ne törjön le a kilincs, ne menjen tönkre a szerkezet rövid ily rövid belül. Mindenki tanul a hibáiból, kárából, a sok negatív kritika, reklamáció és a garanciális munkák halmaza elérte azt, hogy a forgalmazók ma már odafigyeljenek a minőségre és kiküszöböljék a gyakran előforduló anyaghibákat.

Ha kínai ajtózár szervizre van szüksége, mi készséggel állunk a rendelkezésére! Nagyon rövid határidőn belül teljesítünk! Az alábbi szám hívásával megoldódik a kínai zárak további akadása, nem lesz gondja a kilinccsel sem, hiszen mi már az erősített változatot szereljük fel Önnek!

06-30-408-8914