Acél bejárati ajtó kilincs csere

Nem teljesen értjük, hogy miért pont az acél jelzővel illették ezeket az ajtókat, hiszen sem a HiSec, sem a Secdoors ajtó nem acélajtó, nem acélból készül. Maradjunk inkább a lemezajtónál, fémlemeznél.

Talán az emberek tudatában két állandó szófordulat jelenik meg a biztonsággal vagy minőséggel kapcsolatban. Az egyik a jól hangzó acél bejárati ajtó, a másik a 16 ponton záródó ajtó. Ha ez a kettő benne van a leírásban, hirdetésben, az csak jó és biztonságos lehet szerintük. De ez a kínai ajtók esetében nem így van.

Ezeknek a kínai importból származó ajtóknak a kilincs cseréjét rugótörés, kilincstörés, lógás miatt kell elvégezni, időszakszerűen, minőség és beszerelés függvényében. Ez azt jelenti, hogy egy világító ajtókilincs anyaghiba miatt is eltörhet, mivel a régiek még gyengébb változatokban kerületek be az országba, illetve az ajtó rossz beépítése, a zár szorulása miatt, a kilincs emelgetésével korrigálandó záródás miatt törik le. Tíz kínai ajtóból legalább három-négy rosszul van beépítve.

Mi gyors, helyszíni kilincs-cserével állunk ügyfeleink rendelkezésére, Budapest összes kerületében! Amennyiben szükséges, és mi úgy látjuk, az ajtón elvégezzük az ajtó beállítását és elhárítjuk a zár szorulásának további problémáját.

Ezek a kínai ajtókilincsek, amiket mi felszerelünk, már az erősített változatúak, így nem törnek le, de ha esetleg mégis, akkor egy éven belül díjmentesen biztosítunk az ügyfelnek egy másik ajtókilincset.

A kínai ajtókilincseket nem mi gyártjuk, de egy év garanciát vállalunk értük. A kilincs csere garancia vállalása törés esetben úgy történik, hogy számítógépes nyilvántartásunkban ellenőrizzük az egy éven belüli időszakot, mivel mi minden munkáról számlát állítunk ki. Ha minden stimmel, akkor természetesen kap egy másik kilincset az ügyfél, de ha nem mi voltunk a helyszínen, vagy nem tőlünk van a kilincs, akkor a kilincs csere díjköteles, hiszen más zárszerviz cégek számla nélküli munkájára mi nem vállalunk semmilyen garanciát!

Sajnos ebből már voltak visszaélések, ezért van a nyilvántartás és ezért ragaszkodunk a számlás munkavégzéshez.

Cseréltessen velünk acél bejárati ajtókilincset, mi aznapi vagy másnapi munkavégzéssel vállaljuk azt!  A törött kilincs balesetveszélyes, nem használható rendeltetésszerűen, és a betörők is könnyebben hozzáférnek a zárhoz, így nem szabad késlekedni a kilincs-cserével!

Hívjon minket! A beazonosításban is szívesen segítünk, ha küld nekünk fotót a kilincsről! A kilincsek nálunk raktárkészleten vannak, ezért tudjuk a rövid határidőt mindenki számára biztosítani!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár